BeBeautiful: Κέντρα Αισθητικής, Spa και ομορφιάς στον Άγιο Δημήτριο | Αποτριχωση laser ipl, cavitation

( 0 items )

211 10 71000

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012 17:51

IPL Laser. Η απόλυτη μέθοδος αποτρίχωσης

Το καλοκαίρι πλησιάζει και οι εξορμήσεις στις παραλίες επαναφέρουν τον προβληματισμό για την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Γάμπες, μηροί, γραμμή μπικίνι, μασχάλες, για τις γυναίκες, πλάτη και στήθος για τους άντρες. Μόνιμο πρόβλημα που όσο πλησιάζουν οι διακοπές μας γίνεται εντονότερο… ποιος δεν θα ήθελε να απαλλαγεί μια και καλή από αυτό.Η λύση είναι εδώ και ονομάζεται IPL laser
Προλαβαίνετε ακόμα πριν αρχίσετε τις εξορμήσεις στις παραλίες, να γλυτώσετε μια για πάντα από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

 Η αποτρίχωση με συσκευές εκπομπής έντονου παλμικού φωτός (Intensed Pulsed Light-IPL) είναι μια μέθοδος για την αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας σε πρόσωπο και σώμα, η οποία καταπολεμά το πρόβλημα αποτελεσματικά, ανώδυνα και μόνιμα

Γιατί είναι το σύστημα IPL διαφορετικό;

Το σύστημα IPL απενεργοποιεί μόνιμα τους θύλακες των τριχών με τη στόχευση της χρωστικής μελανίνης στο θύλακα της τρίχας. Αυτό σημαίνει αποτελεσματική και μόνιμη αντιμετώπιση του προβλήματος της τριχοφυΐας σε πρόσωπο και σώμα.  

 

men-ipl

Στόχος της φωτοαποτρίχωσης είναι η καταστροφή των αναγεννητικών κυττάρων στη ρίζα της τρίχας στο δέρμα. Τα κύτταρα αυτά είναι υπεύθυνα για την επανέκφυση της τρίχας. Το παλμικό φως υψηλής ενέργειας που εκπέμπεται από το ειδικό μηχάνημα θερμαίνει τις τρίχες και «ταξιδεύοντας» μέσω της μελανίνης τους φτάνει στη ρίζα και την καταστρέφει.


Το εξειδικευμένο μηχάνημα IPL είναι προγραμματισμένο ώστε να προσαρμόζει την εκπομπή φωτός ανάλογα με το φωτότυπο του δέρματος, το μέγεθος και το χρώμα των τριχών που θέλουμε να αφαιρέσουμε. Έτσι αφαιρούνται με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα τρίχες ακόμη και στις πιο ευαίσθητες περιοχές με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας.

Η ακμή είναι μία χρόνια φλεγμονή του τριχοσμηγματογόνου αδένα. Είναι σχετική με τις ορμονικές μεταβολές που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της εφηβείας, αλλά πλέον είναι και αρκετά συχνή μετά την ηλικία των 30 προσβάλλοντας και τα δύο φύλα εξίσου. 
Οι τρίχες, το σμήγμα και τα κερατινοκύτταρα, συσσωρεύονται στον εκφορητικό πόρο του τριχοθύλακα, τον φράζουν, και εμποδίζουν τη ροή του σμήγματος να φθάσει στην επιφάνεια του δέρματος, με αποτέλεσμα την αρχή δημιουργίας φαγεσώρων. Το κύριο βακτηρίδιο για την εμφάνιση της ακμής είναι το προπιονικό. 
Σκοπός της θεραπείας ακμής είναι να μειώσει τον αριθμό των βακτηριδίων, να εξαλείψει την έμφραξη του πόρου του σμηγματογόνου αδένα και να βελτιστοποιήσει την ποιότητα και την ποσότητα της παραγωγής σμήγματος.

Τα ακνεϊκά άτομα πρέπει να υποβάλλονται πρώτα σε συστηματική αγωγή προκειμένου να αναχαιτισθεί η φλεγμονώδης φάση της νόσου προϋπόθεση απαραίτητη για την επέμβαση του/της αισθητικού. 
Ο/η αισθητικός αναλαμβάνει μη φλεγμονώδεις μορφές ακμής. Ο κύριος στόχος των περιποιήσεων του λιπαρού και ακνεϊκού δέρματος είναιη ελαχιστοποίηση της υπερβολικής έκκρισης σμήγματος ή τουλάχιστον η αποφυγή των δυσάρεστων συνεπειών από αυτήν. Το λιπαρό και ακνεϊκό δέρμα πρέπει να καθαρίζεται τουλάχιστον μια φορά τη μέρα. Τα καθαριστικά προϊόντα, που συστήνονται, μπορεί να είναι ιδιαίτερα δραστικά. Υγρά σαπούνια, κρέμες καθαρισμού και, στυπτικές λοσιόν καθαρισμού είναι οι συνήθεις επιλογές. Βέβαια, τα προϊόντα αυτά και ιδιαίτερα τα σαπούνια, είναι πολύ πιθανό να αφυδατώσουν την επιδερμίδα, αφού το ΡΗ τους είναι υψηλό και δεν συμβαδίζει με αυτό του δέρματος. Η αφυδάτωση είναι πολλέςφορές προτιμότερη από τις διάφορες βλάβες που προκύπτουν από την έντονη λιπαρότητα. Επιπλέον, η αντιμετώπιση της αφυδάτωσης είναι ευκολότερη από την αντιμετώπιση των βλαβών. 

Τα λιπαρά  δέρματα εξαιτίας του πάχους της επιδερμίδας τους και της λιπαρότητας που περισσότερο εμφανίζουν, είναι αναγκαίο να δέχονται εξειδικευμένες περιποιήσεις. Οι απλούστερες από αυτές περιλαμβάνουν απομάκρυνση των νεκρών καρατινοκυττάρων με απολεπιστικά προϊόντα. Η χρήση μασκών με καθαριστικές ιδιότητες βελτιώνει ακόμα περισσότερο την εικόνα. 

Τέλος, σημαντική βοήθεια στην προσπάθεια ελέγχου της σμηγματόρροιας και της ανεπιθύμητης παρουσίας βλαβών παρέχει ο βαθύς καθαρισμός. Πρόκειται νια μια διαδικασία κατά την οποία γίνεται προσπάθεια αφαίρεσης του εγκλωβισμένου σμήγματος μέσα από τους πόρους.

 

Από το blog μας

Η δίαιτα του στρατού

Αν δεν έχετε ακούσει ποτέ για τη δίαιτα-διατροφή του στρατού προκειμένου να διατηρήσετε την ομορφιά σας και αναρωτιέστε περί τίνος…

Δείξτε φρέσκια και όμορφη τα Χριστούγεννα

H αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ήδη ξεκινήσει και ενόψει των γιορτινών εμφανίσεων, όλες οι γυναίκες θέλουν να δείχνουν…

6 Tips για να διατηρήσετε το μαύρισμα σας το φθινόπωρο

Περάσατε ώρες κάτω από τον ήλιο χτίζοντας το τέλειο εξωτικό χρώμα και ξοδέψατε αρκετά χρήματα για να προστατευτείτε και να…

5 αλήθειες για την κυτταρίτιδα που πρέπει να γνωρίζετε

Μάθετε τις πέντε βασικές αλήθειες για την κυτταρίτιδα.

Το καλάθι σας είναι άδειο.