BeBeautiful: Κέντρα Αισθητικής, Spa και ομορφιάς στον Άγιο Δημήτριο | Αποτριχωση laser ipl, cavitation

( 0 items )

211 10 71000

Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015 16:45

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ-ΣΩΜΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ-Κυτταρίτιδα… ο αιώνιος γυναικείος εχθρός!

Η κυτταρίτιδα οφείλεται στην ανομοιόμορφη κατανομή των λιποκυττάρων και στη συστολή του υποδόριου συνδετικού ιστού. Το φαινόμενο αυτό είναι πιο συχνό στις γυναίκες και είναι κυρίως κληρονομικής αιτιολογίας.

 

Πολλές φορές οι περιοχές αυτές εμφανίζουν και πόνο, ιδίως κατά την έμμηνο ρύση και για τον λόγο αυτό το αποκάλεσαν "adiposita dolorosa" (άλγουσα λιποδυστροφία). Το λίπος αποθηκεύεται στα λιποκύτταρα και το νερό διογκώνονται, οι συνδετικές ίνες του υποδόριου τραβούν στα σημεία ένωσής τους με το δέρμα.

Το φαινόμενο αυτό προκαλεί την επιβράδυνση της κυκλοφορίας και τη συσσώρευση τοξινών. Επίσης χάνεται η ελαστικότητα και η σφριγηλότητα. Νέες ή μεγαλύτερες, λεπτές ή παχουλές ,όλες οι γυναίκες είναι επιρρεπείς στην κυτταρίτιδα και το πρόβλημα εντείνεται με το χρόνο. Η καθιστική ζωή και η μη ισσοροπημένη διατροφή συμβάλλουν στην επιδείνωση του προβλήματος. Ο ιστός είναι ευαίσθητος στις ορμονικές αλλαγές (έμμηνο ρύση, εγκυμοσύνη, εμμηνόπαυση).
Οι περισσότερες γυναίκες προσπαθούν εδώ και χρόνια, ανεπιτυχώς να απομακρύνουν την κυτταρίτιδα με χίλιους δύο τρόπους : από δίαιτα και εντατική γυμναστική, ειδικές κρέμες, «παραδοσιακά» ή «πρωτότυπα» σκευάσματα, ακόμη και φάρμακα.

Το μηχάνημα Cavitation είναι γνωστό ως "η λιποαναρρόφηση χωρίς χειρουργείο" και ενσωματώνει όλες τις τελευταίες τεχνολογίες σε ένα μόνο σύστημα, χρησιμοποιώντας τους υπέρηχους προκειμένου να σας χαρίσει με μερικές μόνο συνεδρίες λύση στο πρόβλημα, αναίμακτα και χωρίς νυστέρι!

Δρα αποτελεσματικά στην διάσπαση του λιπώδους ιστού χωρίς να επηρεαστεί ο περιβάλλοντας ιστός και τα αιμοφόρα αγγεία, δονώντας τα λιποκύτταρα, , παράγοντας αμέτρητα θυλάκια κενού αέρα εντός και εκτός των κυττάρων, τα οποία μέσω φυσικών διεργασιών του οργανισμού διασπώνται και τελικά αποβάλλονται.
Παράλληλα πετυχαίνουμε την αναδιάπλαση του σώματος και την οριστική εξάλειψη της κυτταρίτιδας.

Για αδυνάτισμα και χάσιμο πόντων, για ενδυνάμωση και τόνωση, για ανάπλαση και αποτοξίνωση, για ανόρθωση και τόνωση των μυών, για επιδερμική σύσφιξη και τοπική καύση του λίπους, ελάτε στα Be Beautiful και πρωτοπορήστε μαζί μας !!!

Από το blog μας

Η δίαιτα του στρατού

Αν δεν έχετε ακούσει ποτέ για τη δίαιτα-διατροφή του στρατού προκειμένου να διατηρήσετε την ομορφιά σας και αναρωτιέστε περί τίνος…

Δείξτε φρέσκια και όμορφη τα Χριστούγεννα

H αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ήδη ξεκινήσει και ενόψει των γιορτινών εμφανίσεων, όλες οι γυναίκες θέλουν να δείχνουν…

6 Tips για να διατηρήσετε το μαύρισμα σας το φθινόπωρο

Περάσατε ώρες κάτω από τον ήλιο χτίζοντας το τέλειο εξωτικό χρώμα και ξοδέψατε αρκετά χρήματα για να προστατευτείτε και να…

5 αλήθειες για την κυτταρίτιδα που πρέπει να γνωρίζετε

Μάθετε τις πέντε βασικές αλήθειες για την κυτταρίτιδα.

Το καλάθι σας είναι άδειο.