BeBeautiful: Κέντρα Αισθητικής, Spa και ομορφιάς στον Άγιο Δημήτριο | Αποτριχωση laser ipl, cavitation

( 0 items )

211 10 71000

Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015 19:04

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ-ΟΜΟΡΦΙΑ-ΣΩΜΑ-ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ-ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Το τοπικό πάχος αποτελεί έναν από τους πιο επίμονους εχθρούς της σιλουέτας και ιδιαίτερα στο γυναικείο σώμα. Η κρυολιπόλυση είναι ένας εναλλακτικός τρόπος για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, εκτός από τη γνωστή, παραδοσιακή μέθοδο της λιποαναρρόφησης. 

  • «Η μέθοδος της κρυολιπόλυσης λειτουργεί προκαλώντας βλάβη στα λιποκύτταρα μέσω του κρύου.

 Πρόκειται για μία μη επεμβατική, μέθοδο κατά τη διάρκεια της οποίας εφαρμόζεται μία βεντούζα στην περιοχή που επιθυμούμε να προκαλέσουμε τη συρρίκνωση των λιποκυττάρων, ενώ παράλληλα ασκείται ελαφρά αναρρόφηση των ιστών και διοχετεύεται χαμηλή θερμοκρασία. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την πρόκληση βλάβης στα λιποκύτταρα και τη δημιουργία μιας φλεγμονώδους αντίδρασης σε αυτά. Στόχος της διαδικασίας να κινητοποιηθούν οι μηχανισμοί φλεγμονής του οργανισμού ώστε να μειωθούν τα λιποκύτταρα».

 

  • Η κρυολιπόλυση εφαρμόζεται σε περιοχές με τοπικό πάχος, όπως οι μηροί, οι γλουτοί, τα μπράτσα, η μέση, η περιφέρεια, η περιοχή γύρω από τα γόνατα κλπ. 

 

 

  • Δεν απαιτεί για την πραγματοποίησή της αναισθησία, η ενδιαφερόμενη μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές δραστηριότητες ή το γυμναστήριο.

 

  • Το τελικό αποτέλεσμα της μεθόδου γίνεται εμφανές μετά από 3-6 εβδομάδες, χρονικό διάστημα απαραίτητο για να υποστρέψουν τα λιποκύτταρα που έχουν υποστεί τα βλάβη και να παροχετευθούν στο λεμφικό σύστημα ώστε να αποβληθούν από τον οργανισμό. Με πολύ καλά αποτελέσματα όταν το πρόβλημα δεν είναι εξαιρετικά έντονο, η κρυολιπόλυση δεν υποκαθιστά δραστικές μεθόδους όπως η λιποανναρρόφηση, είναι όμως μία εύστοχη μέθοδος για τις γυναίκες που θέλουν με εναλλακτικούς, μη επεμβατικούς τρόπους να βελτιώσουν την εικόνα τους και να σμιλεύσουν τη σιλουέτα τους όπου χρειάζεται.Κρυοθεραπεία για νεανική επιδερμίδα
    Παγώνοντας αιφνίδια την επιφάνεια του δέρματος, η μέθοδος της κρυοθεραπείας μέσω ειδικού μηχανισμού με καταλλήλων probes για τοπική εφαρμογή ή μέσω ολόσωμης εφαρμογής για πολύ μικρό χρονικό διάστημα (από 1- 3 λεπτά).
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν θεραπεία ανανέωσης του προσώπου ή σαν ένα κομμάτι ενός προγράμματος συντήρησης για την αναζωογόνηση του δέρματος. Επίσης εφαρμόζεται προκειμένου να διατηρήσει τον τόνο, την ελαστικότητα, και τη λάμψη σε ένα κουρασμένο και άτονο δέρμα, ενώ ταυτόχρονα βοηθάει στη μείωση των μελαγχρωματικών βλαβών.

         «Προκαλώντας μία σειρά αγγειοσυσπάσεων και στη συνέχεια αγγειοδιαστολών –γνωστή και ως «παράδοξη    αγγειοκινητικότητα»-, η εν λόγω διεργασία διεγείρει τη μικροκυκλοφορία και ενεργοποιεί την καλύτερη οξυγόνωση των κύτταρων βαθιά στο δέρμα. Η κρυοθεραπεία προσφέρει εξαιρετικά και με διάρκεια αποτελέσματα στην αναζωογόνηση του δέρματος, μπορεί όμως εξαιτίας της «παράδοξη αγγειοκινητικότητας» που δημιουργεί, να λειτουργήσει συνδυαστικά και με άλλες θεραπείες, όπως η μεσοθεραπεία».

  • Διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου και αυξάνοντας την ικανότητα του δέρματος να απορροφά τα συστατικά που διοχετεύονται μέσω της μεσοθεραπείας (αντιοξειδωτικά, ενυδατικά κλπ), η κρυοθεραπεία συμβάλει άμεσα στη βελτίωση της όψης και της υφής του δέρματος.

 

  • Κατάλληλη για κάθε ηλικία και όλους τους τύπους δέρματος μπορεί να εφαρμοστεί και να προσφέρει τις αντιρυτιδικές και συσφιγκτικές της ιδιότητες, όπως επίσης και να μειώσει τις μελαγχρωματικές βλάβες (πανάδες, δυσχρωμίες κλπ) στο πρόσωπο και γύρω από τα μάτια, το ντεκολτέ, το λαιμό, τα χέρια αλλά και το υπόλοιπο σώμα.

 

  • Τέλος η κρυοθεραπεία συνδυάζεται και με ειδικές κρυοαμπούλες ιατρικής αισθητικής με φρέσκα παγωμένα φυτικά κύτταρα (μέσω Γεμμοθεραπείας ) με μοναδικά αντιγηραντικά αποτελέσματα. 

 

 

Από το blog μας

Η δίαιτα του στρατού

Αν δεν έχετε ακούσει ποτέ για τη δίαιτα-διατροφή του στρατού προκειμένου να διατηρήσετε την ομορφιά σας και αναρωτιέστε περί τίνος…

Δείξτε φρέσκια και όμορφη τα Χριστούγεννα

H αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ήδη ξεκινήσει και ενόψει των γιορτινών εμφανίσεων, όλες οι γυναίκες θέλουν να δείχνουν…

6 Tips για να διατηρήσετε το μαύρισμα σας το φθινόπωρο

Περάσατε ώρες κάτω από τον ήλιο χτίζοντας το τέλειο εξωτικό χρώμα και ξοδέψατε αρκετά χρήματα για να προστατευτείτε και να…

5 αλήθειες για την κυτταρίτιδα που πρέπει να γνωρίζετε

Μάθετε τις πέντε βασικές αλήθειες για την κυτταρίτιδα.

Το καλάθι σας είναι άδειο.