BeBeautiful: Κέντρα Αισθητικής, Spa και ομορφιάς στον Άγιο Δημήτριο | Αποτριχωση laser ipl, cavitation

( 0 items )

211 10 71000

Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015 17:20

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ-ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ-IPL

Η γήρανση του δέρματος μπορεί να ξεκινήσει σε οποιαδήποτε φάση της δεύτερης ή τρίτης ηλικίας κι εξαρτάται από κληρονομικούς και περιβαντολογικούς παράγοντες.

Το δέρμα αποτελεί το πιο εκτεταμμένο σύστημα του ανθρώπινου σώματος και επίσης το όριο μεταξύ του έσω και έξω σύμπαντος. Η πρόσφατη ανακάλυψη ότι το δέρμα αποτελεί την πηγή των βλαστοκυττάρων (αώρων κυττάρων) - τα οποία μέσω διαφοροποίησης μπορεί να αναπαράγουν μεσεγχυματικά κύτταρα που βοηθούν την  να αναπαραγωγή κυττάρων όλων των οργάνων του σώματος και χρησιμοποιούνται για την αποκατάσταση βλαβών και τη δημιουργία οργάνων. Αυτή η ανακάλυψη έδωσε στο δέρμα μία αξία πρωταγωνιστή στην διατήρηση της εν γένει υγείας του σώματος.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι η χωρίς μέτρο έκθεση στο ηλιακό φως προκαλούσε την φωτογήρανση η οποία συνιστάται στην εμφάνιση ρυτίδων, δυσχρωμιών, υπερκερατώσεων, ευρυαγγειών, φακίδων και άλλων διαταραχών που δίνουν στο δέρμα την γεροντική του όψη ανεξάρτητως ηλικίας. Σήμερα όμως γνωρίζουμε ότι πέρα από τις γνωστές θεραπευτικές μεθόδους για την αντιγήρανση προστίθεται και μία νέα μη χειρουργική μέθοδος, η φωτοθεραπεία που χρησιμοποιεί το φως για τη θεραπεία όλων των ανωτέρων περιγραφομένων διαταραχών. Το φως αυτό προέρχεται από πηγή που παράγει έντονο παλμικό φως (I.P.L.).

 

Φωτοανάπλαση είναι μία δυναμική, μη χειρουργική μέθοδος που χρησιμοποιεί το έντονο παλμικό φως (I.P.L.), σε χαμηλή συχνότητα, με μη χειρουργικό τρόπο, για να προκαλέσει την αναγέννηση του δέρματος.

 

Η θεραπεία γίνεται με τέσσερις έως έξι συνεδρίες με ενδιάμεση απόσταση της μίας θεραπείας από την άλλη δύο εβδομάδων.

 

Η ανάπλαση του δέρματος με φως είναι μια θεραπεία που στην πραγματικότητα αποκαθιστά τις βλάβες που προκλήθηκαν στο δέρμα χωρίς να δημιουργεί την όποια πλαστή εικόνα.

 

Το έντονο παλμικό φως I.P.L. έχει ένα ευρύ μήκος κύματος που θεραπεύει συγκεκριμένες βλάβες.

 

Το μήκος κύματος από 550-600 εστιάζεται στα αιμοφόρα αγγεία και θεραπεύει τις ευρυαγγείες, από 700-800 επικεντρώνονται στις δυσχρωμικές κηλίδες και θεραπεύει το χλόασμα, τις ηλιακές και γεροντικές κηλίδες. Το μήκος κύματος άνω των 1.000 εισχωρεί βαθύτερα και ερεθίζει τους ινοβλάστες οι οποίοι με το θερμικό αυτό σοκ αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης καθώς και την κυτταρική ενέργεια που έχει ως αποτέλεσμα την εξαφάνιση των λεπτών ρυτίδων, την σμίκρυνση των πόρων και την ελάττωση της ελάστωσης του δέρματος.

Το κολλαγόνο αποτελεί ένα αμινοοξύ  του δέρματος και μαζί με την ελαστίνη είναι πρωταρχικά υπεύθυνα για την ελαστικότητα του δέρματος. Η ελάττωση του κολλαγόνου συμβαίνει από εξωτερικές επιδράσεις, καθώς και με την πάροδο του χρόνου που οδηγούν στη δημιουργία των ρυτίδων.

 

Οι ασθενείς που υφίστανται αυτήν την θεραπεία παρουσιάζουν μια άμεσα βελτίωση. Αρκούν μερικές συνεδρίες, ανώδυνες, μη χειρουργικές και πολύ αισιόδοξες.

Τα αποτελέσματα αυτής της διαδικασίας στερούνται παρενεργειών. Χαρακτηρίζονται δε από μακροχρόνια αποτελέσματα και προκαλούν υψηλού βαθμού ικανοποίηση στο άτομο που διάλεξε τη συγκεκριμένη θεραπευτική μέθοδο.

Από το blog μας

Η δίαιτα του στρατού

Αν δεν έχετε ακούσει ποτέ για τη δίαιτα-διατροφή του στρατού προκειμένου να διατηρήσετε την ομορφιά σας και αναρωτιέστε περί τίνος…

Δείξτε φρέσκια και όμορφη τα Χριστούγεννα

H αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ήδη ξεκινήσει και ενόψει των γιορτινών εμφανίσεων, όλες οι γυναίκες θέλουν να δείχνουν…

6 Tips για να διατηρήσετε το μαύρισμα σας το φθινόπωρο

Περάσατε ώρες κάτω από τον ήλιο χτίζοντας το τέλειο εξωτικό χρώμα και ξοδέψατε αρκετά χρήματα για να προστατευτείτε και να…

5 αλήθειες για την κυτταρίτιδα που πρέπει να γνωρίζετε

Μάθετε τις πέντε βασικές αλήθειες για την κυτταρίτιδα.

Το καλάθι σας είναι άδειο.