BeBeautiful: Κέντρα Αισθητικής, Spa και ομορφιάς στον Άγιο Δημήτριο | Αποτριχωση laser ipl, cavitation

( 0 items )

211 10 71000

Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 97
Δευτέρα, 01 Απριλίου 2013 18:07

Cavitation (σπηλαίωση). Λιποαναρρόφιση χωρίς χειρουργείο

Η χρήση του φαινομένου της σπηλαίωσης με υπέρηχο για την αντιμετώπιση τοπικού λίπους  πρωτοπαρουσιάστηκε στην Ιταλία πριν μερικά χρόνια.

 

Το 81,5% των γυναικών αντιμετωπίζουν πρόβλημα συσσωρευμένου λίπους κυρίως στην περιφέρεια, τους μηρούς και τους γλουτούς, ενώ το 93,5% των γυναικών αντιμετωπίζει προβλήματα κυτταρίτιδας.
Αυτό το συσσωρευμένο λίπος δεν είναι τίποτα άλλο από δισεκατομμύρια λιποκύτταρα που ο όγκος τους έχει αυξηθεί ως και 60 φορές. Την λύση σε αυτά τα έντονα προβλήματα έρχεται να δώσει το CAVITATION

 Πρόκειται για μία νέα επαναστατική τεχνολογία που μέσω ήχου χαμηλής συχνότητας (41 kHz) δημιουργεί μικροσκοπικές φυσαλίδες υποπίεσης μέσα στο λιπώδη ιστό και γύρω από τα λιποκύτταρα που καθώς καταρρέουν καταστρέφουν την κυτταρική μεμβράνη άρα και την δομή των λιποκυττάρων .


Η σπηλαίωση (cavitation) είναι η δημιουργία μικροφυσαλίδων αέρα που χαρακτηρίζονται από εναλλασόμενες φάσεις συμπίεσης και εκτόνωσης.  Αυτό περιλαμβάνει και την ακόλουθη κατάσταση που είναι η κατάρρευση αυτών υπό μορφή "ένρηξης" (έκρηξης "προς τα μέσα")  με ταυτόχρονη απελευθέρωση αρκετής μηχανικής και θερμικής ενέργειας ικανής να καταστρέψει την κυτταρική μεμβράνη των λιποκυττάρων.  Με την διάσπαση της κυτταρικής μεμβράνης απελευθερώνονται κυρίως τριγλυκερίδια τα οποία στην συνέχεια απομακρύνονται από το φλεβικό και λεμφικό σύστημα.  Τα περισσότερα φιλτράρονται στους νεφρούς και αποβάλλονται με τα ούρα (γι’ αυτό τα ούρα είναι σκούρα μετά την θεραπεία) και ένα μέρος φθάνει στο ήπαρ όπου χρησιμοποιούνται για την κατασκευή λιποπρωτεϊνών.
Πρόκειται με λίγα λόγια για ηχητικά κύματα που προκαλούν λύση της κυτταρικής μεμβράνης του λιποκυττάρου με αποτέλεσμα το κύτταρο να συρρικνώνεται. Το cavitation δίνει λύση τόσο στο αδυνάτισμα όσο και στο τοπικό πάχος με εξειδίκευση στην κυτταρίτιδα.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία.
Μείωση πόντων, Βελτίωση της κυτταρίτιδας, Ομαλοποίηση της φλεβικής και λεμφικής κυκλοφορίας και απώλεια τοπικού πάχους με άμεσο και εμφανές αδυνάτισμα.
Το πώς λειτουργεί το cavitation μπορείτε να το απολαύσετε στο βιντεο που ακολουθεί και που στην θέση του λιπώδους ιστού  υπάρχει ένα αυγό, όχι φυσικά τυχαία μιας και αυτό αποτελεί την καλύτερη "προσομοίωση"της λιποπρωτεΐνης.


Είναι μια μέθοδος ανώδυνη, απόλυτα ασφαλής, χωρίς επιπλοκές.

Κάθε συνεδρία διαρκεί από 30 ως 45 λεπτά και είναι μια ολοκληρωμένη θεραπεία κατά του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης. Τα πρώτα αποτελέσματα τα βλέπουμε από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες και είναι άμεσα ορατά σε πόντους, ενώ μειώνεται αισθητά η αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού.
Η συχνότητα των συνεδριών είναι 1 με 2 φορές την εβδομάδα και ο τελικός αριθμός εξαρτάται από την ανταπόκριση του σώματος στην κάθε συνεδρία συνήθως από 8 ως 12 συνεδρίες.

Η αλληλεπίδραση των κυμάτων υπερήχου χαμηλής συχνότητας και των βιολογικών ιστών προκαλεί ταυτόχρονα τέσσερα φαινόμενα συνέργιας που είναι θερμικά, χημικά, μηχανικά καθώς και σπηλαίωση.

Από το blog μας

Η δίαιτα του στρατού

Αν δεν έχετε ακούσει ποτέ για τη δίαιτα-διατροφή του στρατού προκειμένου να διατηρήσετε την ομορφιά σας και αναρωτιέστε περί τίνος…

Δείξτε φρέσκια και όμορφη τα Χριστούγεννα

H αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ήδη ξεκινήσει και ενόψει των γιορτινών εμφανίσεων, όλες οι γυναίκες θέλουν να δείχνουν…

6 Tips για να διατηρήσετε το μαύρισμα σας το φθινόπωρο

Περάσατε ώρες κάτω από τον ήλιο χτίζοντας το τέλειο εξωτικό χρώμα και ξοδέψατε αρκετά χρήματα για να προστατευτείτε και να…

5 αλήθειες για την κυτταρίτιδα που πρέπει να γνωρίζετε

Μάθετε τις πέντε βασικές αλήθειες για την κυτταρίτιδα.

Το καλάθι σας είναι άδειο.