BeBeautiful: Κέντρα Αισθητικής, Spa και ομορφιάς στον Άγιο Δημήτριο | Αποτριχωση laser ipl, cavitation

( 0 items )

211 10 71000

Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 97
Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2012 12:55

Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι με Cavitation

Ονειρεύεστε το τέλειο σώμα; Τώρα το όνειρό σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να περάσετε από το κατώφλι του χειρουργείου.

Το 95% των γυναικών αντιμετωπίζουν πρόβλημα συσσωρευμένου λίπους κυρίως στην περιφέρεια, τους μηρούς και τους γλουτούς, ενώ το 23% του σωματικού βάρους είναι καθαρό λίπος. Αυτό το συσσωρευμένο λίπος δεν είναι τίποτε άλλο από δισεκατομμύρια λιποκύτταρα, ο όγκος των οποίων έχει αυξηθεί έως και 60 φορές, με αποτέλεσμα τη δημιουργία κυκλοφορικών προβλημάτων, την κατακράτηση υγρών και τοξινών και την παρεμπόδιση αποβολής των άχρηστων ουσιών. Από όπου κι αν πηγάζει το πρόβλημα, την λύση μπορεί να δώσει η ηλεκτρολιπόλυση, ή αλλιώς αναίμακτη λιποαναρρόφηση, μια μέθοδος που ήρθε πριν από επτά χρόνια από τη Γαλλία (οίκος αισθητικής Sedatelec) κι εφαρμόζεται σε αρκετά κέντρα αισθητικής ιατρικής.

Πρόκειται για αναίμακτη λιποαναρρόφηση;

Είναι μια μέθοδος ανώδυνη, ασφαλής, χωρίς επιπλοκές και χειρουργικό τραπέζι, με μόνιμα αποτελέσματα. Η εφαρμογή της είναι πολύ απλή: Με τη διοχέτευση ηλεκτρικού ρεύματος μέσω λεπτών τριχοειδών κι εύκαμπτων βελονών, οι οποίες εφαρμόζονται υποδόρια, τοπικά στις περιοχές όπου εντοπίζεται το πρόβλημα, επιδρούμε άμεσα στα λιποκύτταρα. Το ηλεκτρικό πεδίο που δημιουργείται σπάει την κυτταρική μεμβράνη και διαλύει τα λιποκύτταρα. Έτσι, ο αριθμός τους ελαττώνεται και δεν ξαναεμφανίζονται στο ίδιο σημείο. Τα προϊόντα που προέρχονται από τη διάλυση των λιποκυττάρων περνούν στην κυκλοφορία του αίματος κι αποβάλλονται κυρίως με τα ούρα, γι αυτό κι επιβάλλεται η κατανάλωση άφθονου νερού. Η μέθοδος αυτή δεν έχει καμία σχέση με το βελονισμό.

Πόσο ασφαλής είναι;

Παρέχει 100% ασφάλεια στην εφαρμογή της, γιατί δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την κλασική λιποαναρρόφηση. Είναι ανώδυνη, καθώς η εφαρμογή γίνεται στο λίπος του υποδόριου ιστού, όπου δεν υπάρχουν νεύρα. Το άτομο κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ηρεμεί και μπορεί ακόμη και να κοιμηθεί, αισθάνεται απόλυτη ασφάλεια και αμέσως μετά μπορεί να επιδοθεί σε οποιαδήποτε δραστηριότητα, αφού δεν φορά κορσέ, δεν έχει σημάδια και δεν παίρνει φάρμακα. Γι αυτό εξάλλου η μέθοδος ενδείκνυται για κάθε ηλικία και για οποιοδήποτε σημείο του σώματος.

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα;

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα, γιατί επιτυγχάνεται διάλυση του λίπους και μείωση του όγκου των λιποαποθηκών. Αν βέβαια κάποιος με την πάροδο του χρόνου πάρει κιλά, μπορεί τα εναπομείναντα λιποκύτταρα να αυξηθούν σε όγκο, οπωσδήποτε όμως ποτέ το σώμα δεν θα έχει την αρχική του μορφή. Η κατανομή του λίπους θα είναι ομοιόμορφη, χωρίς επιλεκτική εναπόθεση στα σημεία του σώματος που έχουν ήδη υποβληθεί σε ηλεκτρολιπόλυση.

Άμεσα αποτελέσματα

Πόσο σύντομα βλέπουμε τα πρώτα αποτελέσματα;

Στην πρώτη επαφή διαγιγνώσκονται η έκταση και η μορφή του προβλήματος και ο ειδικός συστήνει τον αριθμό των συνεδριών που κρίνει απαραίτητες. Κάθε συνεδρία διαρκεί δύο ώρες και είναι μια ολοκληρωμένη θεραπεία αντιμετώπισης του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης.

*Το πρώτο στάδιο (διαρκεί συνήθως 60) αποσκοπεί στη διάλυση του υποδόριου λίπους των λιποαποθηκών

*Το δεύτερο (διάρκειας 40) στοχεύει στην επιφανειακή λιποδιάλυση και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας

*Το τρίτο (τελευταίο 20λεπτο) στην τόνωση του δέρματος και τη μυϊκή σύσφιγξη, ώστε να μην υπάρχει χαλάρωση. στερα από 3-4 συνεδρίες τα αποτελέσματα είναι εμφανή και μετρήσιμα, χάνονται πόντοι και ελαττώνεται η αντιαισθητική όψη φλούδας πορτοκαλιού.

*Η συχνότητα των συνεδριών είναι περίπου δυο φορές την εβδομάδα και ο τελικός αριθμός εξαρτάται από την ανταπόκριση του σώματος του κάθε ατόμου.

*Αν το άτομο είναι υπέρβαρο, συστήνονται κάποιοι κανόνες υγιεινής διατροφής. Η τήρηση του διαιτολογίου είναι πολύ εύκολη, γιατί τα προϊόντα καταβολισμού του λίπους εισερχόμενα στην κυκλοφορία του αίματος δρουν κατασταλτικά στο κέντρο της όρεξης και της βουλιμίας κι έτσι το άτομο μετά τις πρώτες συνεδρίες δεν πεινάει καθόλου.

Και πόσο κοστίζει;

Αν το αποφασίσατε και θέλετε να μάθετε το κόστος, μπορείτε να μας επισκεφθείτε στα Be Beautiful και να σας ενημερώνουμε για τις προσφορές μας στο cavitation.

 

Πηγή: womenonly.gr

Από το blog μας

Η δίαιτα του στρατού

Αν δεν έχετε ακούσει ποτέ για τη δίαιτα-διατροφή του στρατού προκειμένου να διατηρήσετε την ομορφιά σας και αναρωτιέστε περί τίνος…

Δείξτε φρέσκια και όμορφη τα Χριστούγεννα

H αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ήδη ξεκινήσει και ενόψει των γιορτινών εμφανίσεων, όλες οι γυναίκες θέλουν να δείχνουν…

6 Tips για να διατηρήσετε το μαύρισμα σας το φθινόπωρο

Περάσατε ώρες κάτω από τον ήλιο χτίζοντας το τέλειο εξωτικό χρώμα και ξοδέψατε αρκετά χρήματα για να προστατευτείτε και να…

5 αλήθειες για την κυτταρίτιδα που πρέπει να γνωρίζετε

Μάθετε τις πέντε βασικές αλήθειες για την κυτταρίτιδα.

Το καλάθι σας είναι άδειο.